Gratis verzending in Nederland

Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen

Algemene voorwaarden

Welkom bij Coral Beachwear. Ook wel bekend als Coral Swimwear of gewoon Coral.

Wij van Coral hopen dat u met veel plezier bij ons winkelt. Wij proberen uw winkelervaring zo makkelijk mogelijk te laten verlopen en daarom zijn er enkele voorwaarden die van toepassing zijn op uw bestelling.

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op consumenten. Indien u geen consument bent, maar wel geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons, neem dan contact met ons op via Info@CoralBeachwear.nl

 

1. Ontmoet Coral Swimwear

Coral Swimwear is een in Nederland opgericht bedrijf, met Coral Beachwear als merknaam. U kunt de volledige collectie vinden in onze webshop

KvK-nummer: 80335950

BTW-nummer: NL003425199B76

 

2. Aanbod en overeenkomst

1. Wanneer online via de webshop een artikel koopt van Coral, gaat u een overeenkomst aan met Coral Swimwear. Deze Voorwaarden zijn van toepassing op al uw online bestellingen.

2. Wij zorgen ervoor dat deze Voorwaarden gemakkelijk toegankelijk zijn op het moment dat u bestelt en op elk moment daarna. U kunt de dan geldende en meest recente versie van de Voorwaarden via onze website lezen.

3. Om te voorkomen dat er na uw bestelling een onjuiste levering plaatsvindt, verzoeken wij u ons de juiste informatie en contactgegevens te verstrekken. Wij bewaren uw informatie veilig en verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacy beleid.

4. Een overeenkomst die voortvloeit uit een aanbod dat een kennelijke vergissing en/of fout bevat, zoals een ongewoon lage prijs, is niet bindend voor Coral Beachwear. Neem contact op met Coral Bewachwear indien u twijfelt aan de geldigheid van een aanbieding.

 

3. Prijs en betaling

1. De prijs in de webshop is de totale prijs inclusief BTW. De verzendkosten worden, indien van toepassing, apart vermeld.

2. U kunt uw bestelling betalen via één van de betaalmethoden die beschikbaar zijn in de webshop van Coral Beachwear.

3. Indien het afleveradres buiten de Europese Unie ligt, kunnen extra belastingen van toepassing zijn. Het is mogelijk dat het land in kwestie extra heffingen in rekening brengt, zoals invoerbelasting. Coral Beachwear heeft geen invloed of controle op dergelijke heffingen en kan u daarom geen nadere informatie verstrekken. Eventuele invoerrechten en belastingen zijn uitsluitend uw verantwoordelijkheid als klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van levering. Deze extra kosten zijn voor uw eigen rekening. U dient zelf te controleren of de bestelde artikelen

kunnen worden geëxporteerd en geïmporteerd naar het betreffende land en wat de kosten zijn, voordat u een dergelijke bestelling plaatst.

 

4. Levering

1. Coral Beachwear streeft ernaar uw bestelling zo makkelijk en snel mogelijk te verwerken en te laten leveren. Wij dragen er zorg voor dat de producten accuraat worden verzonden. Mocht u onverhoopt onvolledige of beschadigde producten ontvangen, laat het ons dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de producten weten en wij zorgen voor de rest.

2. Bestellingen worden verzonden naar het door u opgegeven afleveradres en via de door u gekozen wijze van levering. Voor de verzendkosten naar uw land verwijzen we u naar de FAQ op onze website.

3. In het geval dat er een verkeerd adres wordt opgegeven, zijn de kosten voor het zoekgeraakte product voor uw eigen rekening.

 

5. Kwaliteit, wettelijke garantie & klachten

1. Coral Beachwear streeft ernaar om producten zo volledig en nauwkeurig mogelijk op haar website weer te geven. De aard van de aangeboden producten kan leiden tot verschillen (zoals kleurverschillen) tussen de weergave van producten op de website en het aan u geleverde product. Lijkt het product anders dan verwacht? Samen met de bedenktijd van 14 dagen bieden wij u een retourtermijn van 30 dagen.

2. De producten die wij aanbieden zijn onderhevig aan slijtage. De levensduur van een product is mede afhankelijk van het materiaal van het product, de gebruiksintensiteit en het niveau van onderhoud. De producten van Coral Beachwear zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals vermeld in de webshop. Coral Beachwear staat voor kwaliteit bij normaal gebruik. Voor een optimale levensduur en kwaliteit is het echter belangrijk om de wasvoorschriften te volgen. Mocht u desondanks denken dat er iets mis is met uw product, laat ons dan uw klacht weten.

3. Als u uw klacht met ons heeft besproken, maar u wilt uw klacht bij een andere instantie indienen, kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie via het Europese platform voor onlinegeschillenbeslechting (ODR-platform): http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

6. Herroepingsrecht

1. Op grond van de wet heeft u een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product, om uw overeenkomst met Coral Beachwear te herroepen.

2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons op de hoogte te stellen van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Dit doet u door ons een ondubbelzinnige verklaring te sturen (bijvoorbeeld een brief die per post of e-mail wordt verstuurd). Om de deadline van de herroepingstermijn te halen is het voldoende dat u uw mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht doet voor het verstrijken van de herroepingstermijn.

3. Het herroepingsrecht geldt niet voor verzegelde goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retourzending en waarvan de verzegeling na levering verbroken is.

5. U kunt onze producten uitproberen voor zover dat nodig is om een aankoop te doen, zoals u dat in een echte winkel zou doen. Zorg ervoor dat de kaartjes nog steeds bevestigd zijn en dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Voor producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de labels verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Coral Beachwear deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale bedrag dat aan u wordt terugbetaald. Alleen Coral Beachwear is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.

6. Coral Beachwear zal het betaalde bedrag, inclusief verzendkosten, binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke annulering betalen wij alleen de kosten van het geretourneerde product terug.

7. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Behalve wanneer het (de) product(en) niet volledig of beschadigd door Coral Beachwear wordt geleverd. De retourkosten worden dan door Coral Beachwear vergoed.

 

7. Retourbeleid

1. We hebben een retourbeleid van 14 dagen. Het is ook mogelijk om de bestelling gedeeltelijk te retourneren.

2. Stuur het product zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van alle producten in uw bestelling, terug naar het adres van Coral Beachwear zoals vermeld op de website.

3. U kunt onze producten uitproberen voor zover dat nodig is om een aankoop te doen, zoals u dat in een echte winkel zou doen. Zorg ervoor dat de kaartjes nog steeds bevestigd zijn en dat de originele verpakking onbeschadigd is bij het retourneren. Bij producten die onvolledig, beschadigd of gewassen zijn, waarbij de kaartjes verwijderd zijn of die andere slijtageverschijnselen vertonen zal Coral Beachwear deze waardevermindering in mindering moeten brengen op het totale aan u terug te betalen bedrag. Alleen Coral Beachwear is gerechtigd de waardevermindering te bepalen.

4. Het retourbeleid is niet voorzien voor goederen die ook zijn uitgesloten van het herroepingsrecht, zoals verzegelde goederen die niet geschikt zijn voor retournering om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en die na levering niet zijn verzegeld.

5. Coral Beachwear zal het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) geretourneerde product(en) terugbetalen. In het geval van een gedeeltelijke retourzending, vergoeden wij alleen de kosten van het geretourneerde product.

6. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

8. Intellectueel eigendom

1. Coral Beachwear bezit alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot het merk, de producten en de website met inbegrip van alle promotiematerialen zoals video’s en fotografie.

 

9. Wijzigingen

1. Wijzigingen in deze Voorwaarden worden op de website gepubliceerd. U wordt geadviseerd deze Voorwaarden zorgvuldig te lezen wanneer u bij ons bestelt. Deze Voorwaarden werden voor het laatst gewijzigd op 31 mei 2021.

 

10. Toepasselijk recht

1. Op deze Voorwaarden en op de overeenkomst tussen u en Coral Beachwear is Nederlands recht van toepassing. In geval van een conflict beslist de Rechtbank over de zaak; onverminderd uw rechten als consument die u heeft volgens het land waar u woonachtig bent.

Hulp nodig? Stuur ons een mail!

Wij helpen jou naar de perfecte fit