Gratis verzending in Nederland

Vandaag besteld voor 22:00 = morgen in huis

Garantie

Coral Beachwear garandeert dat de geleverde producten deugdelijk zijn en voldoen aan de vermelde specificaties. Wij bieden een garantie van 30 dagen na levering. De pakbon dient als garantiebewijs. Bij een defect zal Coral Beachwear het betreffende product kosteloos omruilen of repareren. Wanneer het product niet meer op voorraad is en reparatie geen optie is, vergoeden wij het aankoopbedrag. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op garantie wanneer er sprake is van normale slijtage, beschadiging, opzet en/of nalatigheid.

 

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid van Coral Beachwear wegens ondeugdelijke levering is altijd beperkt tot vervanging, herstel of terugbetaling van het betreffende product.

– Coral Beachwear aanvaardt geen enkele aanspraak met betrekking tot gevolgschade.

– Coral Beachwear is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van opzet, schuld, nalatigheid of oneigenlijk gebruik door derden.

– Coral Beachwear aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van wassen, drogen, strijken, stomen of andere vormen van bewerkingen aan het product.

Wij adviseren de shorts uit te spoelen met lauw water na gebruik. Wil je op het einde van de zomer je short wassen doe dit dan op een lage tempratuur (30°C) met vloeibare zeep op een kort programma. Doe de shorts niet in de droger.

– Coral Beachwear is niet verantwoordelijk voor het losraken van ritsen, knopen of andere aangebrachte onderdelen.

 

Klachten

Wij nemen uw klacht serieus. Bent u niet tevreden over een door ons geleverd product? Neem dan contact met ons op via Info@CoralBeachwear.nl

Hulp nodig? Stuur ons een mail!

Wij helpen jou naar de perfecte fit