Gratis verzending in Nederland

Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen

Over ons

Coral kan toegelicht worden aan de hand van een formule:
Behoefte van jonge mannen + jarenlange ervaring en expertise in de zwembranche + nieuwe technieken + creatief denken = Coral

De basis van Coral is plezier maken, bewegen en gemak. Alle aspecten van de shorts zijn hier dan ook op gebaseerd. De van kleur veranderende stof zorgt standaard voor een glimlach op jouw gezicht en die van andere. Het is hoe dan ook een eye catcher!

De zwembroeken zijn allemaal voorzien van een rits, wat super handig is in de tijd waarin iedereen een smartphone heeft. Je hoeft niet meer bang te zijn dat jouw sleutels of mobiel uit jouw te kleine zakken van je zwembroek vallen.

De zwembroeken zijn gemaakt van 100% Taslan. Dat is een sneldrogende stof die ervoor zorgt dat je comfortabel en vrij kan bewegen in de zwembroek.

Coral, is net als het koraal, erg kleurrijk. Alle kleuren zwembroeken van Coral zijn terug te vinden in het koraal.

Een tijdloze stijl

De kledingindustrie – met name de fastfashion – heeft een enorme impact op de wereld. Coral streeft ernaar om een beter en duurzamer product aan te bieden.

Coral creëert slow fashion. Dat houdt in: doordachte kleding van hoge kwaliteit bedoeld om jaren te dragen. In plaats van vluchtige mode en massaproductie hecht Coral waarde aan een tijdloze stijl en productie op kleine schaal. Onverkochte producten worden in geen geval verbrand of anderszins vernietigd.

De designs van Coral zijn tijdloos en de kwaliteit gaat jaren mee. Met als resultaat dat onze klanten hun collectie uitbreiden in plaats van vervangen.

Producten

 • Van welk materiaal zijn Coral producten gemaakt?

  De Coral shorts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Taslan. Taslan is een moderne, Hightech geweven polyester stof. Het basis polyester is gecoat met Nuva. Als je een glas water eroverheen gooit stroomt het water van de stof af. De waterafstotende coating stoot ook olie en andere vlek veroorzakende stoffen af.

  Het is een sterke en duurzame stof, ideaal om in te trainen. Taslan droogt snel en voert water en vocht efficiënt van het lichaam. Doordat het snel droogt en het water niet vast houdt zoals veel andere stoffen blijf je niet met een koude zwembroek staan

 • Waar kan ik Coral zwembroeken kopen?
  Coral zwembroeken zijn verkrijgbaar via onze webshop.

 • Wat is de beste manier om Coral shorts te wassen?
  Uitspoelen met lauw water na gebruik is voldoende. Wil je toch op het einde van de zomer je short wassen doe dit dan op een lage tempratuur (30°C) met vloeibare zeep op een kort programma.

  Doe de shorts niet in de droger.

 • Wat kosten de shorts van Coral?
  De classics, print en magic shorts kosten €39,99.

  De Junior shorts kosten €29,99.

  Onze producten worden handgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

 • Wanneer komt Coral met nieuwe kleuren en prints?
  Volg ons op Instagram! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe kleuren, prints, specials, producten, aanbiedingen en nog veel meer!

 • Welke maat zwembroek moet ik nemen?
  Met de maatlabel kan je de perfecte maat voor je zwembroek vinden. Als je tussen twee maten in zit, dan is dat geen ramp beide maten staan dan goed. Met het koord kan je de shorts strakker trekken.

Verzenden & Retour

 • Naar welke landen versturen jullie allemaal?
  Wij versturen onze producten over de hele wereld! Is dat niet fantastisch?

 • Wat zijn de verzendkosten?
  Coral verzendt je order binnen Nederland gratis. Voor alle andere landen binnen de EU (met uitzondering van de eilanden) betaal je €4,99 verzendkosten. Voor alle landen buiten de EU bedragen de verzendkosten €19.

  Voor bestellingen die buiten de EU worden verzonden, kunnen invoerrechten en heffingen van toepassing zijn op de bestelling. Alle te betalen invoerrechten en heffingen zijn de exclusieve verantwoordelijkheid van de klant en moeten mogelijk worden betaald op het moment van levering.

 • Wat is de levertijd?
  Wij overhandigen je bestelling binnen 24 uur over aan de bezorger.

  De verzendtijden zijn:

  NL orders: binnen 3 werkdagen

  Alle overige EU landen: 3 – 7 werkdagen

 • Kan ik de zending van mijn order volgen?
  Ja! Op het moment dat we jouw order versturen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kan je de zending van je nieuwe Coral product(en) op de voet volgen.

 • Is mijn order verzonden?
  Op het moment dat we je order versturen ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Hierin staat een Track & Trace code die je kan raadplegen voor de status van de zending.

 • Wat is jullie retourbeleid?
  Items retour sturen, dat kan natuurlijk! Je kunt je bestelde items binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Zorg er wel voor dat je het artikel(en) in de originele verpakking, incl labels en ongedragen naar ons retour stuurt. De kosten voor de retour zending zijn voor eigen rekening.

 • Hoe kan ik mijn order retour sturen?
  Terugsturen is heel makkelijk. Vul het retourformulier in en voeg deze toe bij je retourzending.

  Retourpagina

 • Ik heb mijn order retour gestuurd naar Coral. Wat gebeurt er nu?
  Op het moment dat wij je zending ontvangen krijg je hier een bevestiging van en gaan wij aan de slag met je aanvraag. We storten het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug en dit zal uiterlijk binnen 5 werkdagen weer op je rekening staan.

Bestelling

 • Wat is de huidige situatie van mijn bestelling?
  Zodra jouw order is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per email met daarin een Track & Trace code waarmee je kunt volgen wanneer jouw bestelling wordt afgeleverd.

 • Kan ik mijn order nog wijzigen?
  Zodra jouw bestelling door ons is ontvangen beginnen we direct met het inpakken en verzenden, zodat we de producten zo snel mogelijk bij jou kunnen afleveren. Daarom kan je order helaas niet meer worden gewijzigd zodra deze is geplaatst. Wel kan je ons een mail sturen via info@coralbeachwear.nl en dan kunnen we mogelijk de bestelling nog aanpassen.

Betalingen

 • Welke betaalmethoden accepteren jullie?
  Coral accepteert betalingen met iDEAL en PayPal.

 • Hoelang duurt het voordat het geld wordt teruggestort indien ik mijn shorts retourneer?
  We zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat we de geretourneerde items hebben ontvangen, het aankoopbedrag dat samenhangt met de door jou geretourneerde artikelen aan je terugstorten.

Wil je items retour sturen? Dat kan natuurlijk!

Je kunt je bestelde items binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen.

Zorg er wel voor dat je het artikel in de originele verpakking, incl. labels en ongedragen naar ons retour stuurt. Bij onze bestelling heb je een retourformulier gekregen. Vul dit formulier zo volledig mogelijk in en voeg het document toe bij je retourzending. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

In de volgende gevallen wordt een teruggestuurd item niet geaccepteerd:
– Als er tekenen zijn dat de shorts zijn gebruikt.

– Als de shorts in contact zijn geweest met water.

– Als het artikel na meer dan 14 dagen wordt teruggestuurd.

– Als het artikel niet meer in zijn originele staat is, beschadigd is of iets mist.

Hulp nodig? Stuur ons een mail!

Wij helpen jou naar de perfecte fit