Helpie FAQ

[helpie_notices group_id=’34’/]

Producten

 • Van welk materiaal zijn Coral producten gemaakt?

  De Coral shorts zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit Taslan. Taslan is een moderne, Hightech geweven polyester stof. Het basis polyester is gecoat met Nuva. Als je een glas water eroverheen gooit stroomt het water van de stof af. De waterafstotende coating stoot ook olie en andere vlek veroorzakende stoffen af.

  Het is een sterke en duurzame stof, ideaal om in te trainen. Taslan droogt snel en voert water en vocht efficiënt van het lichaam. Doordat het snel droogt en het water niet vast houdt zoals veel andere stoffen blijf je niet met een koude zwembroek staan

 • Waar kan ik Coral zwembroeken kopen?

  Coral zwembroeken zijn verkrijgbaar via onze webshop.

 • Wat is de beste manier om Coral shorts te wassen?

  Uitspoelen met lauw water na gebruik is voldoende. Wil je toch op het einde van de zomer je short wassen doe dit dan op een lage tempratuur (30°C) met vloeibare zeep op een kort programma.

  Doe de shorts niet in de droger.

 • Wat kosten de shorts van Coral?

  De classics, print en magic shorts kosten €39,99.

  De Junior shorts kosten €29,99.

  Onze producten worden handgemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen.

 • Wanneer komt Coral met nieuwe kleuren en prints?

  Volg ons op Instagram! Zo blijf je op de hoogte van nieuwe kleuren, prints, specials, producten, aanbiedingen en nog veel meer!

 • Welke maat zwembroek moet ik nemen?

  Met de maatlabel kan je de perfecte maat voor je zwembroek vinden. Als je tussen twee maten in zit, dan is dat geen ramp beide maten staan dan goed. Met het koord kan je de shorts strakker trekken.